Posted on Leave a comment

КАК ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ HOODIA GORDONII (ХУДИЯ ГОРДОНИЙ) ДА ОТСЛАБНЕТЕ?

Знаете ли, че африканските бушмени използват Hoodia Gordonii да не изпитват глад когато ходят на дълги пътувания?

Hoodia Gordonii (Худия Гордоний) е африкански кактус, който расте в пустинята Калахари (Южна Африка и Намибия). Hoodia Gordonii е кактус, който расте около метър висок. От много години в фрика бушмените са яли Hoodia Gordonii за да потискат глада си. В бушмените са използвали Hoodia Gordonii пестеливо, т.е. не са прекалявали но дори и малко от този кактус е действал подтискащо на апетита към храна.

African Bushmen

Африкански бушмени

Трябва да знаете, че евентуална нежелана реакция на Hoodia Gordonii е дехидратация, така че е важно да пиете много вода по време на хапчета за отслабване – например Липовон.

Ето една снимка на Hoodia Gordonii (Худия Гордоний):

Hoodia Gordonii

Hoodia Gordonii (Худия Гордоний), се приема с цел подтискане на глада и така спомага за отслабване. Когато хапчетата за отслабване съдържащи Худия Гордонии започнат да ви действат (пример Липовон) тогава вие ще усетите липса на глад. Правени са независими тестове провеждани в Лестър, Англия които са показали, че потребителите на Hoodia Gordonii консумират около 1000 калории дневно, което благоприятства за отслабване. Ето това е причината, поради която хората губят тегло при използване на хапчета за отслабване с Hoodia Gordonii.

Вашият коментар