Лечение на рак със зелева чорба по метода на проф. д-р Янаки Караджов

Според автора на рецептата в основата на лечебния зелев сок стои лактобацилус плантарум. Той придава уникалния вкус на традиционните български туршии и на киселото зеле в качета (бидони). Този лактобацил се развива само на българска почва. Затова можем да го смятаме за дар Божий. Лечебният сок се приготвя само с българско зеле. Рецепта за приготвяне на лечебен зелев сок: В 100-литрово каче (бидон) се пускат 50 кг зеле. Кочанът на всяка зелка се цепи на 4 и се изважда. В отвора на зелката (обърнат нагоре) се пуска една супена лъжица морска сол.

Общото количество морска сол трябва да бъде 900 г. При нареждане на зелките се добавят 2-3 ябълки, 2-3 лимона, 1 червена зелка и 1 кочан царевица със зърната. Залива се с около 50 л вода, за да се покрие зелето. Претаква- нето се прави както обикновено. Когато зелето втаса, сокът се пресича с 370 г пропо- лис на прах. Добавя се и 500 г хрян с дебелина на корена поне 6 см. Готовият зелев сок се приема по 100 мл 3-4 пъти дневно преди всяко хранене и по-късно вечерта.

Забележка:

1. Ако не се намери прополис на прах, да се вземе на пръчка или кубче. Да се нареже с неметален нож и да се постави във фризер да замръзне. След това да се счука в дървено хаванче на прах и да се пресее няколко пъти. Ако останат твърди частици, да се разтворят в 100 мл домашна ракия или в спирт и да се излеят в бидона.

2. Заедно с лечебния сок могат да се приемат лук, чесън, люти чушки и пчелни продукти.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Владимир Бошнаков МОЯТ ОПИТ В НАРОДНАТА И В ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА книга PDF

Миома на матката

ВЪВЕДЕНИЕ В НАРОДНАТА И ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА