Владимир Бошнаков МОЯТ ОПИТ В НАРОДНАТА И В ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА книга PDF

Владимир Бошнаков

МОЯТ ОПИТ В НАРОДНАТА И В ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА

Посвещавам тая книга на мъдрата ми и незабравима съпруга Донка Петкова Бошнакова, на която дължа най-големите си успехи в живота и най-голямото си богатство на този свят - три деца, шестима внуци, трима правнуци досега и се надявам да дочакам и други продължители на рода ни.

Моят опит в народната и природната медицина Владимир Бошнаков


Авторът

© Владимир Бошнаков - автор

д-р Антоанета Ганчева- Медицински редактор 

© Ася Димитрова - предпечат 

© Снежанка Стоянова - художник корица


ISBN 978-619-160-692-4

Издателство „Авангард Прима” София, 2016

Владимир Бошнаков (1929-2016) стана популярен в цялата страна, пътят му в медиите започна от страниците на Списание 8.

Преди 15 години той се изправя пред четири "неизлечими" и "смъртоносни" болести: Недооросяване на мозъка с кръв, абсолютна аритмия, исхемична болест и 76-мм тумор на простатата. Според лекарите единственото решение са операция на тумора и 2 байпаса за сърцето.

Дядо Владо има горчивия опит на своите роднини и отказва операциите. Решава да опита да се излекува сам, като започва да проучва въпроса, купува книга след книга, експериментира. До последния си ден той продължава да събира книги по темата.

Благодарение на натрупаните знания и на собствения си опит през последните 15 години той помогна на стотици хора с най-различни здравословни проблеми. Не вземаше пари. Желанието му беше да се научим да бъдем здрави.

Макар че беше д.т.н., инженер изобретател, той излекува хиляди хора от рак и други болести само с природни средства.

===


Сензационната книга на Владимир Бошнаков (с напълно изчерпан тираж), която помага да се лекуваме, когато официалната медицина е безсилна, а и още много безценни рецепти за доброто здраве. За оформление на корицата на знаменитата книга, е използвана снимка на съпругата на дядо Владо.

А ето и фрагмент от анотацията на книгата - станала книга на годината, още при нейното излизане през 2017 г.:

”Владимир Бошнаков познат като дядо Владо е народен лечител. Много хора са възхитени от способността му да помага на болни от тежки заболявания. Всичко това той прави абсолютно безвъзмездно, следвайки принципите на лечителя Петър Димков:

Известен като народен лечител и билкар, твърди, че за всяка болка има билка… Историята му започва преди години, когато погребва майка си и съпругата си заради… рак. Не след дълго, него го застига сходна съдба. През 1998 г., когато получава два внезапни припадъка. Седем месеца лекуван от традиционната медицина той се чувства отровен от лекарствата и не издържа. Според лекарите единственото решение са операции на тумора и 2 байпаса за сърцето. Но Бошнаков има горчив опит от своите роднини и отказва операцията и медикаментозното лечение, предписано от лекарите. Въпреки безнадежните диагнози решава да поеме лечението в свои ръце.
Решава да опита и да се излекува сам, като започва да проучва въпроса, купува книга след книга, експериментира”.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Миома на матката

ВЪВЕДЕНИЕ В НАРОДНАТА И ПРИРОДНАТА МЕДИЦИНА